Vaikuttava salausanalyytikko sanoo, että Bitcoin voi saavuttaa 5 miljoonaa dollaria – mutta useimmat kauppiaat menettävät rahaa

Tunnettu Bitcoin-vaikuttaja ja -analyytikko antoi vain yhden ennätyksellisimmistä Bitcoin-ennusteista, sanoen, että alkuun kryptovaluutta voi nousta 5 miljoonaan dollariin.

Salanimellä analyytikolla, joka tunnetaan teollisuudessa nimellä Carl Moon, on Twitterissä ja YouTubessa yhteensä 170 000 seuraajaa. Uudessa Coin Postin haastattelussa hän sanoo, että rohkea ennuste riippuu fiat-valuutan tulevaisuudesta .

“Jos tarkastellaan maailman valuuttatarjontaa, sen arvo on tällä hetkellä 100 biljoonaa dollaria. Jos Bitcoin ottaa haltuunsa koko tämän likviditeettivaraston, tämän fiat-rahapoolin, se tarkoittaa, että Bitcoin Billionaire voisi mahdollisesti ottaa haltuunsa tämän markkina-arvon ja asettaa Bitcoinin noin 5 miljoonaan dollariin Bitcoinia kohden. ”

Carl sanoo uskovansa, että nykyinen globaali talousympäristö on suotuisa ensimmäiselle kryptovaluutalle

“Mielestäni on ilmeistä, että Bitcoin rikkoo lopulta 20000 dollaria. Näemme keskuspankkien painavan valuuttaa kuin koskaan ennen. Ja mitä näemme, on [historiallinen määrä valuuttatulostusta], tämä on tarkka skenaario, jolle Bitcoin luotiin. Pohjimmiltaan Bitcoin näyttää erittäin nousevalta, paljon nousevammalta kuin teknisellä tasolla. ”

Vaikka salanimetön analyytikko on nousussa Bitcoinissa, hän sanoo, että suurin osa kauppiaista todennäköisesti menettää rahaa yrittäessään ajoittaa BTC: n hintatoimia.

“Luulen, että ihmiset, joilla on Bitcoin, ovat maailman suurimpia voittajia, koska Bitcoin on ollut edellisvuosikymmenen parhaiten menestyvä omaisuus. Se on mielestäni edelleen tämän vuosikymmenen parhaiten tuottava voimavara.

Elinkeinonharjoittajat voivat ansaita enemmän rahaa kuin haltijat, jos he käyvät aktiivista kauppaa ja tietävät mitä tekevät. Mutta ihmiset, joilla ei ole kokemusta, menettävät rahaa kaupankäynnissä. Noin 80–90% kauppaa käyvistä ihmisistä menettää rahaa ajan myötä. ”

Lyhyellä aikavälillä analyytikko sanoo, että Bitcoinin täytyy vain rikkoa 14 000 dollaria aloittaakseen suuren nousutrendin

“Uskon, että Bitcoin on tällä hetkellä härkämarkkinoilla, mutta en ole niin varma, että olemme vielä aloittaneet suuren Bitcoin-härkäajon … Suuri kysymys on, pystyykö Bitcoin ylittämään tämän edellisen korkeimman. Täällä kesäkuussa – heinäkuussa 2019 oli arviolta noin 14 000 dollaria. Luulen, että kun rikkomme tämän tason, voin varmasti sanoa, että taataan härkämarkkinoilla. ”

Carl, jonka mukaan Bitcoinin on pysyttävä tärkeän teknisen indikaattorin yläpuolella, jotta sillä on mahdollisuus rikkoa 14 000 dollarin avainresistanssi ja siirtyä sitten 20 000 dollariin.

“Jotta voimme saavuttaa 20 000 dollaria, meidän on tietysti ensin saavutettava 14 000 dollaria, mutta mikä tärkeämpää, meidän on ylitettävä se. Jos meidät hylätään täällä, se olisi huono merkki …

Jos Bitcoin pystyy pitämään tämän 20 viikoittaisen liukuvan keskiarvon täällä, niin 20 viikkoa voi näyttää tältä ja näemme, että Bitcoinin hinta voi tehdä jotain tällaista. Siinä tapauksessa ehkä voimme nähdä Bitcoinin rikkoutuvan yli 14 000 dollaria ennen huhtikuuhun 2021. Kun rikkomme 14 000 dollaria, luulen, että näemme valtavan kynttilän. Näemme valtavan siirtymän 20 000 dollariin asti. “