Topp 3 kryptokurser som överträffar Bitcoin mitt i Altcoin Rally

Medan flera trender tidigare har tydligen påpekat att priset på altcoins är starkt påverkat av prisrörelsen för Bitcoin, säger de senaste uppgifterna något annat. Den här veckan var händelserik för altcoins eftersom priset på nästan varje mynt hade bevittnat en betydande ökning.

The Big Altcoin Price Rally

Satoshi Nakamoto gick vidare och gav världen sin första cryptocurrency, någonsin. Detta mynt banade ytterligare vägen för lanseringen av många andra mynt. Idag finns det mer än tusen kryptokurser utom Bitcoin. Dessa krypto-tillgångar identifieras som ett alternativ till Bitcoin Revolution populärt känt som altcoins.

Av de många altcoins som registrerade en betydande prisförändring, här är en lista som belyser de tre bästa bäst framträdande kryptotillgångarna under den senaste veckan.

1. Cardano [ADA]

Med Shelley-uppdateringen pågår har Cardano-nätverket fått enorm dragkraft. Tidigare, i början av förra månaden, såg priset på ADA en betydande ökning. Trots att myntet har varit på en uppåtgående resa sedan mars i år, noterade ADA en enorm ökning med 35,4 procent i sitt pris under de senaste sju dagarna.

Börja få en stabil garanterad inkomst med hjälp av den unika RJV12-algoritmen. just nu!

I skrivande stund handlades myntet till $ 0,133. När det gäller den hårda gaffeln Shelley var den planerad att äga rum den 7 juli 2020. Det verkar dock som om nätverket ligger bakom schemat.

2. ChainLink [LINK]

Strax efter det senaste partnerskapet med det framträdande cryptocurrency-utbytet, Huobi, började priset på LINK stigande. Trots att de bara upplevde en uppgång på 2,3 procent den första dagen för sitt partnerskap såg myntet 25,7 procent i sitt pris de senaste sju dagarna. Den senaste altcoin-rallyen pressade till och med myntet till hela tiden på 5,84 $ den 7 juli 2020.

Under de senaste 24 timmarna hade myntet stigit med 18,9 procent och handlades till 5,78 $ under presstiden.

3. Dogecoin [DOGE]

Medan alla andra mynt växte på grund av partnerskap och altcoin-rallyet, såg Dogecoin en uppgång, tack vare en viral TikTok-video. Videon som gick på en framträdande kinesisk plattform, TikTok under hashtaggen “#DogecoinTiktokChallange”, samlade en hel halv miljon visningar. Den här videon spekuleras i att ha påverkat priset på DOGE. Myntet hade ökat med nästan 20 procent under de senaste sju dagarna.

I skrivande stund handlade altcoin till 0,00277 $ med en förändring på 12 procent under det senaste dygnet

VeChains ursprungliga valutavärde var den största vinstaren av detta prisrally eftersom myntet var en 85,9 procentig ökning i sitt pris under de senaste sju dagarna. Bitcoin SV sågs också fungera bra med en ökning med 14,2 procent under veckan.

Bitcoin, å andra sidan, bevittnade inte mer än en procent ökning av sitt pris under de senaste sju dagarna. I skrivande stund handlade Bitcoin till 9 265,67 dollar.